Over ons

Het verenigingsleven is van zeer groot belang voor de leefbaarheid in onze dorpen. Helaas blijkt dat de ledenaantallen van diverse verenigingen de laatste tijd in ernstige mate teruglopen. Daar wil de Verenigingsraad Diessen, sinds jaar en dag belangenbehartiger van de verenigingen in Diessen, Baarschot en Haghorst, zich niet zomaar bij neerleggen!

Verenigingsraad heeft onder de verenigingen een peiling gehouden over het idee om een ‘Meet & Greet’ te organiseren tussen de verenigingen in Diessen, Baarschot en Haghorst en de inwoners van die kernen. Verschillende verenigingen waren direct heel positief over dit mooie initiatief. Andere verenigingen hebben zich later aangesloten en nog steeds sluiten verenigingen aan.

Om de slagkracht om een "Meet en Greet' te organiseren heeft  Verenigingsraad Diessen ondersteuning gezocht, en gekregen, van Wij-wel en Hercules waar diverse verenigingen gehuisvest zijn. Verenigingsraad Diessen, Wij-wel en Hercules vormen de overkoepelende en faciliterende organisatie voor 'Hoe kom je erbij' op 16 april 2023.