Levendige startbijeenkomst belooft geweldig festijn

Gepubliceerd op 13 januari 2023 om 22:55

Onder het motto  'Hoe kom je erbij?'  wordt op zondag 16 april 2023 een evenement georganiseerd  in het centrum van Diessen. De verenigingen presenteren zich tijdens het evenement, ieder op hun eigen manier, aan de inwoners van Diessen, Baarschot en Haghorst, zowel jong als oud. Lang niet alle inwoners, en zeker zij die nog niet zo lang in onze dorpen wonen, weten wat er in ons mooie verenigingsleven allemaal mogelijk is. Zij kunnen op deze wijze in de vorm van een 'Meet  & Greet kennis maken met de verschillende verenigingen. En wie weet levert het leden en vrijwilligers op. Want die kunnen de meeste verenigingen goed gebruiken.

Bestuurders en contactpersonen van verenigingen kwamen afgelopen donderdag 12 januari bij elkaar om af te trappen.  De deelnemers waren actief in het aan elkaar vertellen waarom hun vereniging zo leuk is, waar ze trots op zijn, hoe ze samen kunnen werken en welke ideeën er nu al leven om de dag aantrekkelijk te maken. Dat alles onder de inspirerende begeleiding van Ben Hagenberg (Wij-wel) en met inhoudelijke bijdragen van Chris Aerts (Hercules) en een inleiding van Ine Gimbrère (Verenigingsraad). Het enthousiasme van de aanwezige verenigingsmensen voorspelt  een geweldig festijn. 

Initiatiefnemer Verenigingsraad Diessen faciliteert de dag op vele mogelijke manieren daarbij geholpen door Wij-wel en Hercules


Reactie plaatsen

Reacties

Jan Beekmans
een jaar geleden

Kei leuk evenement voor verenigingen uit de kernen.
ECHTER ook zeker voor alle inwoners van Baarschot Diessen en Haghorst. Kennismaken met die nieuwe vereniging waar JIJ BIJ wil zijn.
Dus blok 16-4 as en zorg dat je in en rondom Hercules bent die dag.
Tot dan !